Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Богданівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04365230) був реорганізований і увійшов до складу Суботцівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Важлива подія для Богданівки

11 березня 2019 року в селі Богданівка Знам’янського району Кіовоградської області відбулася дуже важлива для всієї громади подія – урочисто відкрито сучасну капітально відремонтовану спортивну залу з усією необхідною інфраструктурою, розташовану в єдиному коплексі з районним Будинком культури.

Мешканці села різного віку отримали додаткову можливість незалежно від погодних умов під керівництвом досвідчених тренерів займатися фізичною культурою і зміцнювати своє здоров’я.

Реалізація цього надзвичайно актуального проекту вартістю більше 3,5 млн.грн. стала можливою завдяки тісній співпраці Богданівської сільської ради з народним депутатом України Довгим О.С., Знам’янською райдержадміністрацією та районною радою на чолі відповідно з Лукашовим О.С. і Макаренком С.Д. та підтримки голови обласної державної адміністрації Кузьменка С.А.

Всім, хто був причетний до ремонту спортивної зали – від будівельників до представників органів влади – слова глибокої вдячності і поваги від громади села.

Особлива вдячність богданівців народному депутату України Довгому Олесю Станіславовичу, який вкотре засвідчив свою відданість інтересам розвитку нашої територіальної громади шляхом реалізації конкретних проектів.

Дякуємо Вам, що Ви дійсно є справжнім народним депутатом.

Переконаний, що тільки спільними зусиллями ми зробимо наші села і Україну процвітаючими.

 

За дорученням громади

 

Богданівський сільський голова                                         А.Іващук

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *